Bookvarik.com.ua
Математика. 3 клас. Робочий зошит до підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. У 2-х ч., вид-во: Ранок, автор: Назаренко А. А.

Математика. 3 клас. Робочий зошит до підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка. У 2-х ч., вид-во: Ранок, автор: Назаренко А. А.

32 грн.

Купить в 1 клик


Вид-во: Ранок
Автор: С. О. Скворцова, О. В. Онопрієнко.
Кількість сторінок: 64
Формат, мм: 170х215
Мова: укр.
Обкладинка: м'яка

Зошит складено відповідно до нової програми та підручника М. В. Богдановича, Г. П. Лишенка «Математика» для 3 класу. Посібник є логічним доповненням підручника. Зошит укладено в двох частинах. На кожній сторінці містяться вказівки на сторінки підручника та назва теми. В зошиті представлена система різноманітних тренувальних завдань на відповідну тему. Для опанування програмним матеріалом учням надається цілий комплекс тренувальних вправ. Важлива роль у підборі завдань відводиться множенню та діленню, зв’язку між діями, таблицям множення та ділення, розв’язанню задач з математики тощо. Послідовність тем співпадає з темами підручника. Після кожної теми є сторінка для самоконтролю «Перевір себе». Також на кожній сторінці зошита є додаткові ігрові вправи та вправи на розвиток логічного мислення. Автор приділяє багато уваги роботі з геометричним матеріалом, роботі з площинними і об’ємними фігурами. На кольоровій вкладці надані деталі геометричних конструкторів «Чарівне коло» та «Танграм»



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.