Bookvarik.com.ua
ЗНО 2021. Українська література. Хрестоматія. Частина 3. Автор: О. Авраменко. Видавництво: Грамота

ЗНО 2021. Українська література. Хрестоматія. Частина 3. Автор: О. Авраменко. Видавництво: Грамота

250 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Грамота

Автор: Авраменко О.

Мова: Українська

Обкладинка:  М'яка

Сторінок: 416 стор.

Схвалено Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах. 

Хрестоматія містить усі твори, передбачені новою програмою до ЗНО-2021.

Хрестоматія містить усі твори, передбачені програмою зовнішнього незалежного оцінювання у 2021/2022 навчальному році. Перед художніми творами подано стислу інформацію про письменника, а також назви його найвідоміших творів. Видання призначено для якісної підготовки старшокласників до проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української літератури, абітурієнтів і вчителів загальноосвітніх навчальних закладів.

Пропонований посібник допоможе вам якнайкраще підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання з української літератури. До хрестоматії ввійшли всі твори, що передбачені програмою ЗНО у 2021/2022 навчальному році.

Як свідчить досвід попередніх років, готуючись до ЗНО, важко зорієнтуватися в такій великій кількості художніх творів, а передусім тому, що більшу їх частину ви вивчали в 9 й 10 класах, а усну народну творчість - у 6, 7 і 8. Зрозуміло, що після належного їх опрацювання через роки залишається, як правило, загальне уявлення про твір (головна сюжетна лінія, імена головних героїв), а про ліричні твори (безсюжетні) годі й говорити (здебільшого ви можете пригадати лише ті, які вивчали напам'ять).

У хрестоматії представлено повністю приблизно 70 % художніх текстів. Це - ліричні твори (вірші, сонети, пісні, послання), ліро-епічні твори малих форм (думи, балади, невеликі поеми, байки) і малі епічні форми (оповідання, новели). Решту пропонуємо вам перечитати (а комусь, можливо, прочитати вперше) у скороченому вигляді. Це - велика проза (повісті й романи), а також великі за обсягом поеми й драми. Важливим для цілісного сприйняття художнього твору є те, що в цій книжці на місці вилучених частин подано стислий їх переказ.

 



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.