Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Українська мова та література. Довідник. Завдання в тестовій формі. Частина 1. Автор: Авраменко О. Блажко М. Видавництво: Грамота

ЗНО 2022. Українська мова та література. Довідник. Завдання в тестовій формі. Частина 1. Автор: Авраменко О. Блажко М. Видавництво: Грамота

350 грн.

250 грн.
Купить в 1 клик


Видавництво: Грамота

Автор: Авраменко О. Блажко М.

Мова: Українська

Обкладинка: Тверда

Сторінок: 496 стор. 

Схвалено Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Збірник містить теоретичний матеріал, завдання в тестовій формі різного рівня складності з української мови та літератури, а також короткий словник наголосів і короткий фразеологічний словник. Посібник укладено відповідно до чинних програм з української мови та літератури для середніх загальноосвітніх навчальних закладів і програми ЗНО-2022. Видання призначене для якісної підготовки школярів до Зовнішнього Незалежного Оцінювання з української мови та літератури.

Мета цього навчального посібника - допомогти майбутнім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання самостійно підготуватися до виконання тестових завдань з української мови та літератури, матеріал збірника укладено відповідно до чинних програм з української мови і літератури для середніх загальноосвітніх навчальних закладів і програми ЗНО. Книжка складається з двох частин: І - українська мова, ІІ - українська література. Кожна з них має таку будову: спочатку в доступний, стислій і зручній для засвоєння формі викладено необхідний теоретичний матеріал, що ілюструється прикладами. Після пояснення запропоновано вправи й завдання в тестовій формі, виконавши які, кожен матиме можливість систематизувати знання за курс середньої школи. Формулювання й графічне оформлення завдань двох форм - на надання відповіді й на встановлення правильної відповідності - максимально відповідає тестовому зошиту зовнішнього незалежного оцінювання.

Книжка стане в пригоді також учням 5-10 класів під час вивчення відповідних тем, адже посібник містить значну кількість завдань, виконання яких дасть можливість набути практичних умінь і навичок з української мови та літератури.

Матеріал посібника вчителі можуть використовувати під час проведення уроків для навчального тестування, тематичних контрольних робіт, а також для додаткової самостійної роботи учнів у позаурочний час.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.