Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Хімія. Комплексне видання (ЗНО+ДПА). Автор: Титаренко Н. Видавництво: Літера

ЗНО 2022. Хімія. Комплексне видання (ЗНО+ДПА). Автор: Титаренко Н. Видавництво: Літера

140 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Літера

Автор: Титаренко Н.В.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 376

Формат: 260 х 205

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Пропонуємо купити в нашому онлайн-магазині "Букварик" нові надходження посібників для підготовки до здачі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО 2022), такі як - Комплексне видання з Хімії для підготовки до ЗНО видавництва: "Літера".

 Комплексне видання з Хімії для підготовки до ЗНО 2022 видавництва: "Літера" вміщує в себе наступні розділи: 

  1. Відповідає програмі ЗНО 2022.

  2. Довідних з хімії.

  3. Тестові завдання до кожної теми програми.

  4. Бланки відповідей.

  5. Відповіді до всіх тестових завдань.

  6. Тематичні узагальнення.

Посібник містить чотири розділи теоретичного матеріалу, опрацювання яких необхідно для успішної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з хімії. Для перевірки засвоєння вивченого матеріалу запропоновано тестові завдання у форматі ЗНО. Після кожного тематичного розділу посібника вміщено узагальнювальний тест.

За допомогою цього посібника ви зможете повторити увесь шкільний курс хімії, добре підготуватися як до випускного, так і до вступного іспиту з хімії. Зміст посібника та його структура відповідають чинній програмі для зовнішнього незалежного оцінювання. Він складається з чотирьох тематичних блоків. До складу кожного з них входять кілька розділів: розділ теоретичного матеріалу, розділ завдань у тестовій формі, розділ завдань підсумкового тесту й бланка відповідей до нього. Тестові завдання вміщено в кожному розділі, вони відповідають тим формам завдань, що їх використовують у тестах для державної підсумкової атестації, а також у тестах для зовнішнього незалежного оцінювання.

Вони допоможуть вам сформувати навички роботи із завданнями таких форм. Підсумковий тест охоплює зміст навчального матеріалу даного розділу і структурований згідно з тестом, що його використовують під час зовнішнього незалежного оцінювання. Це дасть вам змогу навчитися раціонально розподіляти час, який відведений на тестування. Заповнюючи бланки відповідей до підсумкового тесту, ви навчитеся уникати помилок під час майбутніх тестувань. У четвертому блоці наведено зразки розрахункових задач різних типів, що їх представлено в програмі. Тестові завдання наприкінці четвертого блоку призначені для набуття вмінь розв'язування розрахункових задач. Узагальнювальні тести наступного блоку охоплюють матеріал усіх розділів хімії. Блок містить також розрахункові задачі, які відповідають формату зовнішнього незалежного оцінювання. До кожного узагальнювального тесту є бланк відповідей. Останній блок із відповідями на кожне завдання уможливить перевірку правильності виконання як окремих завдань, так і тестів. Крім основного матеріалу, посібник містить додатки. За допомогою предметного покажчика ви зможете легко знайти в тексті необхідний термін.

Оптом ще дешевше!



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.