Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА. Автор: Глазова О. Видавництво: Освіта

ЗНО 2022. Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА. Автор: Глазова О. Видавництво: Освіта

170 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Освіта

Автор: Глазова О.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 320

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Схвалено Міністерством освіти та науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Завдання цієї книжки не лише узагальнити й систематизувати вивчено вами на уроках української мови.
Посібник допоможе замислитися: де і як ви зможете здобуті знання використати? У який спосіб і за яких обставин застосувати вміння? І головне: як впливатиме на все ваше наступне життя якісна мовна освіта? Як змінюватиме вашу долю добре знання мови і гарне володіння мовленням? Чому впливатиме, а не вплине? Змінюватиме, а не змінить? Та тому що обставини вашого життя безупинно змінюватимуться. Незмінною залишатиметься лише роль спілкування. На розвиток подій воно впливатиме якнайбільше. Саме рунтовно знання мови і бездоганно володіння мовленням забезпечить можливості для вашої самореалізації як особистості, професіонала, а можливо, й громадського і державного діяча. Освіту часто зображають у вигляді сходів, які ведуть людину до майбутнього. Цей посібник має стати важливою сходинкою у вашому навчанні.На цю сходинку ви зможете стати як перед закінченням шкільної освіти, тобто навчаючись у випускному класі, так і навчаючись у такому важливому дев'ятому або навіть восьмому чи сьомому класі! Адже навчатися не тільки ніколи не пізно, а й ніколи не рано! Тим більше навчатися мови!

Отже, користуючись посібником, ви зможете:

  1. Закріплювати й узагальнювати здобуті на уроці мови теоретичні знання - із цією метою в книжці подано лаконічно викладені мовні правила і якнайсучасніші таблиці та схеми.
  2. Свідомо виробляти здатність вправно та швидко розпізнавати й аналізувати мовні явища -посібник включає призначені для цього алгоритми.
  3. Тренуватися в застосуванні мовних знань посібник містить різноманітні вправи. Проте головне призначення навчальної книжки - підготовка до ЗНО, формування навичок правильно і швидко виконувати тестові завдання різних форматів. Завдання посібника - зробити так, щоб тестове завдання стало для вас звичним інструментом самооцінювання. Тест ви виконуватимете для об'єктивної самоперевірки, безупинно розширюючи діапазон власних навчальних можливостей, оцінюючи не лише рівень своїх знань, а щей тренуючи себе на швидкість реакції. 


Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.