Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Біологія. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА. Автор: Сліпчук І. Видавництво: Освіта

ЗНО 2022. Біологія. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА. Автор: Сліпчук І. Видавництво: Освіта

170 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Освіта

Автор: Сліпчук І.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 176

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Схвалено Міністерством освіти та науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Посібник призначений для підготовки учнів 11 класів до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з біології. Зміст, структура та формат завдань аналогічні пропонованим на тестуваннях ЗНО з біології за базовим і поглибленим рівнями.

Посібник містить 10 тренувальних варіантів. Кожен варіант складається із З частин - це загалом 48 завдань, за які можна отримати максимальну кількість балів (80), якщо правильно виконати всі завдання тесту. Така структура дасть змогу майбутньому абітурієнтові перевірити ступінь підготовленості до ЗНО.

Частина 1 тесту містить 36 завдань (1-36). До кожного з них подано 4 варіанти відповіді, один з яких правильний.
Частина 2 тесту містить 8 завдань на встановлення відповідності, або «логічні пари» (37-44). Виконання завдання передбачає встановлення відповідності (утворення «логічних пар) між інформацією, позначеною цифрами і буквами.
Частина З тесту містить завдання з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (45-48). До завдання подано три стовпчики відповідей, позначених цифрами; у кожному з них лише одна відповідь правильна.

Порада! Уважно прочитайте кілька разів кожне завдання і запропоновані варіанти відповіді. Відповідайте тільки після того, як ви зрозуміли запитання і проаналізували всі варіанти.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.