Bookvarik.com.ua
ДПА 2022. Підсумкові контрольні роботи з історії України. 9 клас. Автор: Горинський І. Вид-во: Підручники і посібники

ДПА 2022. Підсумкові контрольні роботи з історії України. 9 клас. Автор: Горинський І. Вид-во: Підручники і посібники

38 грн.

40 грн.
Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: Горинський І.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 64

Формат: В5 

Схвалено Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Посібник містить 14 варіантів підсумкових контрольних робіт по 22 завдання кожному та укладений відповідно до чинної програми з історії для середніх загальноосвітніх навчальних закладів. У пропонованому посібнику наведено різноманітні тестові завдання з історії України (від найдавніших часів до початку ХХ століття), які дають змогу здійснити перевірку знань, умінь і навичок учнів з цього предмета.

У збірнику пропонуються матеріали для проведення підсумкової атестаційної контрольної роботи з історії України в 9-х класах загальноосвітніх навчальних закладів. Вони мають на меті перевірити рівень знань за 6-9 класи. Подані завдання укладено згідно з вимогами чинної навчальної програми з історії України.

Пропоновані тести спрямовані на виявлення ступеня сформованості в учнів таких предметних компетентностей: хронологічної (орієнтація в історичному часі), просторової (орієнтація в історичному просторі), інформаційної (уміння учнів працювати з джерелами історичної інформації), логічної (уміння учнів визначати та застосовувати поняття, положення, теорії для аналізу й пояснення історичних фактів, явищ, процесів).



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.