Bookvarik.com.ua
ДПА 2022. Підсумкові контрольні роботи з англійської мови. 9 клас. Автор: Марченко А. Лесишин Н. Вид-во: Підручники і посібники

ДПА 2022. Підсумкові контрольні роботи з англійської мови. 9 клас. Автор: Марченко А. Лесишин Н. Вид-во: Підручники і посібники

45 грн.

48 грн.
Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор:  Марченко А., Лесишин Н.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 80

Формат: А4

Схвалено Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

У пропонованому посібнику подано контрольні роботи рівнів А2+ та В1 з англійської мови для проведення підсумкового контролю в 9-му класі. Кожна робота складається з трьох частин (аудіювання, читання, і використання мови) та передбачає контроль обох видів мовленнєвої діяльності учнів (читання і письма).

Аудіоматеріали для проведення аудіювання доступні для вільного завантаження.

Магазин шкільних підручників та робочих зошитів <Букварик> завжди радий співпрацювати з великими оптовими покупцями та постійними роздрібними клієнтами. Саме тому купити ДПА 2022 найбільш доцільно на нашому інтернет- порталі.

Окрім вигідної та зручної системи знижок цін, ми також пропонуємо своїм клієнтам гарні умови доставки Вашого заказу на місця Вашого знаходження усіма доступними та загальновідомими  фірмами- перевізниками <Укрпошта>, <Нова Пошта>, та іншими; доставка товару здійснюється своєчасно та в якнайкоротші терміни часу.

Розрахуватися можна в будь-який, зручний для Вас спосіб: через систему Приват 24; в готівковий, або безготівковий розрахунок.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.