Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Українська мова. Комплексна підготовка. Автор: Олена Білецька. Видавництво: Підручники і посібники

ЗНО 2022. Українська мова. Комплексна підготовка. Автор: Олена Білецька. Видавництво: Підручники і посібники

145 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: Олена Білецька

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 608

Формат: 70х100/16

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Рівень стандарту та поглиблений рівень.

Посібник призначений для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та ДПА з української мови. Він складений відповідно до чинної програми з української мови для середньої загальноосвітньої школи та програми ЗНО. Для старшокласників, вступників до вищих навчальних закладів і учителів та всіх, хто цікавиться українською мовою.

Комплексне видання з української мови для підготовки до ЗНО вміщує наступне:

  • Довідковий теоретичний матеріал
  • Тренувальні вправи і тестові завдання
  • Демонстраційний варіант сертифікаційної роботи з української мови
  • Демонстраційний варіант сертифікаційної роботи з української мови та літератури 
  • Варіанти зошитів у форматі ЗНО
  • Завдання та відповіді до тестів ЗНО
  • Відповіді до тестів

Пропонований посібник призначений для підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання учнів загальноосвітніх навчальних закладів до чинної програми з української мови 2022 року. Він складений відповідно до чинної програми ЗНО з української мови та літератури для середньої загальноосвітньої школи. У посібнику подано теоретичні відомості з української мови, тренувальні вправи, 2108 тренувальних тестових завдань для написання розгорнутої відповіді, варіанти у форматі ЗНО. Запропоновані в посібнику матеріали допоможуть повторити, узагальнити і систематизувати знання з української мови. Тестові завдання, подані у посібнику, відповідають за формою тестам, які використовуються під час проведення ЗНО.
Наприкінці посібника подано відповіді до всіх тестових завдань, а також розв'язаний варіант, сертифікаційної роботи з української мови і літератури 2021 року.

З 2021 року можна буде складати ЗНО з:

- української мови (рівень стандарту),

- української мови і літератури (поглиблений рівень).

Сертифікаційна робота з української мови матиме дві частини. Частина 1 міститиме 39 завдань різних форм, а частина 2 - 1 завдання, яке передбачає надання розгорнутої письмової відповіді. Результати виконання всіх завдань сертифікаційної роботи будуть зараховані як результат державної підсумкової атестації.

Сертифікаційна робота з української мови і літератури матиме чотири частини. Частина 1 міститиме 24 завдання різних закритих форм з української літератури. Частина 2 міститме 39 завдань різних закритих форм з української мови. Частина 3 міститме 3 завдання з української мови з хорошою письмовою відповіддю. Частина 4 міститме 1 завдання з української мови з розгорнутою письмовою відповіддю. Результати виконання завдань частин 2 та 4 будуть зараховані як результат державної підсумкової атестації.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.