Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Математика. Комплексна підготовка. Автор: А. Капіносов Г. Білоусова. Видавництво: Підручники і посібники

ЗНО 2022. Математика. Комплексна підготовка. Автор: А. Капіносов Г. Білоусова. Видавництво: Підручники і посібники

145 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: Анатолій Капіносов, Галина Білоусова, Ярослав Гап'юк, Лариса Кондратьєва, Олеся Мартинюк, Сергій Мартинюк, Лариса Олійник, Петро Ульшин, Олег Чиж

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 480

Формат: 70х100/16

Нові надходження - підготовка до ЗНО 2022.

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Комплексне видання з математики профільний рівень та рівень стандарту для підготовки до ЗНО вміщує наступне:

  • Довідковий теоретичний матеріал
  • Розв'язування типових задач
  • Тренувальні тестові завдання
  • Варіанти зошитів у форматі ЗНО
  • Завдання та відповіді до тестів ЗНО
  • Відповіді до всіх завдань

Посібник призначений для підготовки учнів загальноосвітніх навчальних закладів та абітурієнтів до ЗНО і ДПА. Його укладено відповідно до чинної програми та чинних навчальних програм з математики. Метою посібника є надання практичної, методичної та психологічної допомоги учням у підготовці до ЗНО і ДПА.

Здобувачі повної загальної середньої освіти складають державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі зовнішнього незалежною оцінювання (ЗНО) з математики. Випускники, які вивчали математику на рівні стандарту і не вступатимуть до закладів вищої освіти, які вимагають результати ЗНО з математики, отримають результат ДПА від 1 до 12 балів за виконання завдань сертифікаційної роботи рівня стандарту. Ті, хто вивчав математику на рівні стандарту і планує використовувати результати ЗНО з математики для вступу до закладів вищої освіти, виконуватимуть усі 34 завдання сертифікаційної роботи з математики рівня стандарту та профільного рівня, а як ДПА їм зарахують результат за виконання завдань 1-26, 30, 31. Такі абітурієнти отримають результати за шкалою 1-12 балів (ДПА рівня стандарту) і 100-200 балів за рейтинговою шкалою ЗНО. Випускники, які вивчали математику на профільному рівні, за виконання всіх 34 завдань сертифікаційної роботи з математики профільного рівня отримають оцінку як за шкалою 1-12 балів, так і за рейтинговою шкалою ЗНО 100-200 балів. Зміст сертифікаційної роботи з математики визначатиметься Програмою ЗНО, затвердженою Міністерством освіти і науки України. ДПА у формі ЗНО з математики передбачатиме два варіанти сертифікаційних робіт: І) рівня стандарту; 2) рівня стандарту та профільного рівня. Рівень стандарту (на розв'язання 28 завдань - 150 хв, приблизно 5 хв на 1 завдання): 16 завдань з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох чи п'яти; завдання 17-20 - поєднання трьох рядків інформації, позначених цифрами, 13 п'ятьма варіантами, позначених буквами, завдання 21-26 - запис відповіді десятковим дробом; завдання 27-28 - завдання із записом повного розв'язання (перевіряється людиною). Рівень стандарту та профільний рівень (на розв'язання 34 завдань -- усього 210 хв, умовно; 28 завдань по 5 хв -- 140 хв плюс 70 хв на решту 5 завдань, по 14 хв на завдання):' 16 завдань з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох чи п яти можливих; завдання 17-20 - поєднання трьох рядків інформації, позначених цифрами, 13 и п'ятьма варіантами, позначеними буквами; завдання 21-29 - запис відповіді десятковим дробом; завдання 30-34 - завдання із записом повного розв'язання (перевіряється людиною). 

Посібник складається із трьох частин: «Алгебра та початки аналізу», «Геометрія» та «Відповідей» до всіх завдань, що містяться в посібнику. Увесь матеріал поділено на 44 теми (28 - з алгебри і 16 - з геометрії). У посібнику також наведено приклади варіантів двох зошитів у форматі ЗНО. Структура кожної теми в частинах «Алгебра та початки аналізу» та «Геометрія».



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.