Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022 Хімія Комплексна підготовка. Автор: Березан О. Вид-во: Підручники і посібники

ЗНО 2022 Хімія Комплексна підготовка. Автор: Березан О. Вид-во: Підручники і посібники

145 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: Березан О.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок:  368

Формат: А4

Пропонований посібник "ЗНО 2022 Хімія Комплексна підготовка. Автор: Березан О." призначений для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 2022. Він містить теоретичний матеріал, поданий відповідно до чинної програми з хімії для загальноосвітніх шкіл та програми ЗНО; приклади розв'язання типових задач та тематичні тестові завдання.

До комплексної підготовки до ЗНО з хімії входить наступне:

  • Довідковий теоретичний матеріал
  • Приклади розв'язування задач
  • Тестові завдання
  • Завдання і відповіді до ЗНО
  • Відповіді до тестів

   У посібнику, відповідно до чинної програми з хімії для закладів загальної середньої освіти та програми зовнішнього незалежного оцінювання з хімії, висвітлено навчальний матеріал, наведено приклади розв'язання типових задач, запропоновано розв'язати тематичні тестові завдання.

   У розділі "Загальна хімія" сформульовано основні поняття, закони і загально-теоретичні основи хімії, будова атома, хімічний зв'язок, хімічна реакція, періодичний закон і періодична таблиця хімічних елементів Д.І. Менделєєва, електролітична дисоціація, окисно-відновні реакції.

   У розділі ІІ («Неорганічна хімія) розглянуто основні класи неорганічних хімічних сполук, подано відомості про металічні та неметалічні елементи, їх сполуки (описано хімічні властивості, лабораторні й промислові способи одержання, застосування).

    Розділ ІІІ ("Органічна хімія") містить дані про будову, склад, номенклатуру, властивості основних класів органічних сполук; у ньому розглянуто синтетичні високомолекулярні речовини і полімерні матеріали на їх основі, показано генетичні зв'язки між класами органічних сполук. Наприкінці посібника наведено рекомендації щодо складання ЗНО, завдання сертифікаційних робіт 2019, 2020 років. У додатках, крім таблиць Д. І. Менделєєва і розчинності речовин у воді, містяться дані про якісні реакції на катіони, аніони, органічні речовини; лабораторні та промислові способи одержання органічних речовин; склад і назви мінералів, сумішей, кристалогідратів. Ця інформація допоможе школярам повторити та узагальнити важливий матеріал різних розділів.

    До всіх тестових завдань уміщено відповіді. Назви сполук та хімічних елементів подано за номенклатурою IUPAC. 



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.