Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Географія. Комплексна підготовка. Автор: Кузишин А. Заячук О. Видавництво: Підручники і посібники

ЗНО 2022. Географія. Комплексна підготовка. Автор: Кузишин А. Заячук О. Видавництво: Підручники і посібники

145 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: А. Кузишин, 0. Заячук

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 464

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Комплексне видання з географії для підготовки до ЗНО 2021 вміщує наступне:

  • Довідковий теоретичний матеріал
  • Тренувальні тестові завдання
  • Варіанти тестів у форматі ЗНО
  • Завдання та відповіді до тестів ЗНО
  • Відповіді до тестів

Географія є сферою людських знань, що має комплексний характер - від природних підсистем до повністю антропогенізованих, тобто перетворених або створених людиною. Пропоноване видання є одним з багатьох у подібній серії універсальних довідників з географії, де в межах однієї книжки зібрано основний матеріал, покликаний сформувати комплексне, просторове, соціальне уявлення про Землю, сучасну географічну карту світу на основі краєзнавчого, регіонального та планетарного підходів. Це допоможе успішно підготуватися до зовнішньою незалежного оцінювання з географії.

Довідковий матеріал подано в систематизованому вигляді з дотриманням необхідних пропорцій, які рекомендовані програмою незалежного оцінювання та поділено на розділи: «Загальна географія», «Географія материків і океанів, «Фізична географія України», «Соціально-економічна географія світу».

Тестові завдання, вміщені у посібнику, мають виявити комплексні знання школярів, уміння застосовувати географічні знання, аналізувати природні, суспільні й господарські об'єкти, процеси та явища; встановлювати причинно-наслідкові зв'язки та закономірності в географічній оболонці й географічному середовищі.

У кінці посібника наведено завдання та відповіді до сертифікаційної роботи із ЗНО 2021 року.

Обов'язковою складовою вдалого освоєння матеріалу посібника має бути використання комплекту шкільних атласів з географії для 6-10 класів. Це сприятиме формуванню просторової уяви про описані явища та процеси.

Зверніть увагу, що в процесі декомунізації в Україні, назви деяких населених пунктів зазнали змін і тому в посібнику подані в нових варіантах.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.