Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Фізика. Комплексна підготовка. Автор: Н. Струж. В. Мацюк С. Остап'юк. Видавництво: Підручники і посібники

ЗНО 2022. Фізика. Комплексна підготовка. Автор: Н. Струж. В. Мацюк С. Остап'юк. Видавництво: Підручники і посібники

145 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: Н. Струж. В. Мацюк С. Остап'юк

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 496

Формат: A4

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Посібник влючає такі розділи:

  • Теоретичний матеріал
  • Розв'язування типових задач
  • Понад 2500 тестових завдань і задач
  • Приклади варіантів у форматі ЗНО
  • Відповіді та розв'язки завдань
  • Таблиці фізичних величин

Посібник містить довідковий матеріал; тестові завдання та задачі різних рівнів складності з фізики. Зміст матеріалів відповідає вимогам чинної програми зовнішнього незалежного оцінювання та чинних навчальних програм з фізики.

Для абітурієнтів, учнів 11 класу та вчителів фізики.

Матеріал програми зовнішнього незалежного оцінювання з фізики поділено на 43 тематичні розділи, у яких наведено понад 2500 завдань у форматі ЗНО. На початку кожного розділу подано довідковий матеріал (означення фізичних понять, явищ, фізичних величин, формулювання фізичних законів, запис фізичних формул, опис будови і принципу дії приладів, приклади прояву дії фізичних явищ у природі та їх застосування в техніці). Далі наведено приклади розв'язання кількох задач з даної теми, зокрема й тих, що були запропоновані у ЗНО у 2007-2021 роках.
До кожного розділу посібника подано тестові завдання трьох типів: першого - з вибором однієї правильної відповіді, другого на встановлення відповідності, третього - завдання відкритого типу з короткою відповіддю. Складніші завдання позначені зірочкою (наприклад, 1.48*) і запропоновані учням для того, щоб краще підготуватись не лише до зовнішнього незалежного оцінювання, а й до подальшого навчання у вищих навчальних закладах.

Посібник містить два тренувапьні варіанти, сформовані лише із завдань, які були запропоновані на пробній та основній сесіях ЗНО з фізики у 2017 та 2021 роках. Також подано розв'язки усіх завдань тренувальних варіантів.

Наприкінці посібника наведено відповіді до всіх тестових завдань та стислі розв'язки до частини найскладніших завдань. Це дасть можливість абітурієнтам реально оцінити свої знання з предмета й сприятиме належній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.

У додатках подано перелік усіх формул, що вивчають в курсі фізики, та довідкові таблиці. 



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.