Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Біологія. Комплексне видання (ЗНО+ДПА). Автор: Біда О. Дерій С. Видавництво: Літера

ЗНО 2022. Біологія. Комплексне видання (ЗНО+ДПА). Автор: Біда О. Дерій С. Видавництво: Літера

140 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Літера

Автор: О. А. Біда, С. І. Дерій, О. В. Ілюха, М. В. Картель, В. С. Лизогуб, Л. І. Прокопенко, О. А. Спрягайло, О. В. Спрягайло

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 488

Формат: 205х260

Пропонуємо купити в нашому інтернет-магазині bookvarik.com.ua нові надходження посібників для підготовки до сдачи ЗНО 2022 з Біології.

Навчальний посібник призначений для підготовки до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО 2022) з біології. Він містить теоретичний матеріал, що охоплює всі теми згідно із програмою зовнішнього незалежного оцінювання з біології (ботаніка, зоологія, анатомія і фізіологія людини, загальна біологія); тестові завдання до кожної теми; 5 варіантів тестів у форматі ЗНО; відповіді до всіх тестів.

При складанні тестових завдань було враховано вимоги Українського центру оцінювання якості (УЦОЯО): чіткість запитань, оптимальне використання шкільного матеріалу та досягнень біологічної науки і практики останніх десятиліть. Формулювання тестових завдань відповідає рекомендованим УЦОЯО рівням складності.

Це комплексне видання допоможе систематизувати одержані в школі знання з дисциплін біологічного циклу, переконатися у сформованості знань і умінь, надолужити «недочуте», «незрозуміле», «недовивчене», поглибити і розширити свою ерудицію в біології - науці про життя.

Пропонований посібник вміщує наступне:

  • Довідник з біології
  • Типові тестові завдання
  • П'ять варіантів тестів у форматі ЗНО
  • Бланки відповідей
  • Відповіді до ВСІХ тестових завдань
  • Основні поняття з курсу біології

Посібник стане у пригоді учням та випускникам загальноосвітніх шкіл, абітурієнтам.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.