Bookvarik.com.ua
ЗНО 2022. Біологія. Комплексна підготовка. Автор: Барна І. Видавництво: Підручники і посібники

ЗНО 2022. Біологія. Комплексна підготовка. Автор: Барна І. Видавництво: Підручники і посібники

145 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Підручники і посібники

Автор: Іван Барна

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 560

Формат: 70х100/16

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Комплексна підготовка до ЗНО з біології вміщує наступне:

  • Довідковий теоретичний матеріал
  • Приклади розв'язування задач
  • Тестові завдання
  • Варіанти тестів у форматі ЗНО
  • Завдання та відповіді до тестів ЗНО
  • Відповіді до тестів

Посібник призначений для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з біології, яке проходить у формі тестування. Завданням зовнішнього незалежного оцінювання з біології є перевірка відповідності знань й умінь учнів програмним вимогам; виявлення рівня навчальних досягнень учнів та оцінка ступеня підготовленості випускників загальноосвітніх навчальних закладів до подальшого навчання у вищих навчальних закладах.

Довідкова частина посібника складена відповідно до програми зовнішнього незалежного оцінювання з біології 2021 р. і містить розділи: «Вступ. Хімічний склад та структура функціонування клітини. Реалізація спадкової інформації». «Закономірності спадковості і мінливості». «Біорізноманіття», «Організм людини як біологічна система», «Основи екології та еволюційного вчення», які у свою чергу розділені на теми. Наприкінці кожної теми вміщено тестові завдання для самостійної перевірки рівня засвоєння матеріалу. Відповіді до топових завдань містяться наприкінці посібника.

Запропоновані тестові завдання складені за чинною програмою з біології для загальноосвітніх навчальних закладів. Їх зміст охоплює всі розділи біології. Після довідкової частини в посібнику вміщено приклади розв'язання задач з біології: на молекулярні основи спадковості; на обмін речовин та енергії в клітині та організмі; на фотосинтез і хемосинтез і т.п.

Крім цього, посібник містить сертифікаційну роботу з біології зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, виконання якої дасть змогу учням самостійно перевірити свій рівень підготовки, допоможе відновити, систематизувати та конкретизувати знання, успішно підготуватись до вступних випробувань.

Опанування матеріалу посібника допоможе майбутньому абітурієнту характеризувати основні біологічні поняття, закономірності, закони та теорії, біологічні явища і процеси; оперувати поняттями за потреби пояснення процесів та явищ живої природи, підтверджуючи прикладами із життя та діяльності людини, охорони здоров'я, досягнень біологічної науки; порівнювати процеси життєдіяльності на різних рівнях організації (молекулярному, клітинному, організмовому, популяційно-видовому, екосистемному, біосферному) та виявляти зв'язки між ними; установлювати причинно-наслідкові, функціональні, структурні зв'язки та закономірності у живій природі, класифікувати об'єкти; розв'язувати задачі зі шкільного курсу біології; застосовувати набуті знання під час аналізу різноманітної біологічної інформації.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.