Bookvarik.com.ua
Всесвітня історія. 7 клас. Підручник. Автор: Гісем О.В. Видавництво: Ранок

Всесвітня історія. 7 клас. Підручник. Автор: Гісем О.В. Видавництво: Ранок

500 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Ранок

 Автор: Гісем О.В. Мартинюк О.О.

Кількість сторінок: 140

Формат, мм: 200х260

Мова: укр.

Рік видання: з 2020 р.

Обкладинка: м'яка

Підручник за новою програмою 2020 року, для загальноосвітніх навчальних закладів.

Посібник містить обов'язковий обсяг навчального матеріалу, усі необхідні теоретичні відомості та поняття. До методичного апарату входять фрагменти історичних джерел та запитання до них, додаткова інформація, а також різнорівневі завдання та запитання на осмислення й закріплення вивченого матеріалу. Карти, схеми та ілюстрації підручника допоможуть краще засвоїти основні факти й поняття курсу.

Перш ніж розпочати роботу з підручником, необхідно ознайомитися з його змістом і структурою. Матеріал об'єднано в шість розділів, кожен із яких містить кілька параграфів, що, у свою чергу, поділяються на пункти. У тексті ви зустрінете слова й дати, виділені жирним шрифтом. Це означає, що на них слід звернути особливу увагу. Підручник містить дати основних подій, визначення понять і термінів, інформацію про видатних історичних діячів і діячок. Працюючи на уроках і вдома, необхідно обов'язково перевіряти себе, щоб переконатися, чи правильно ви запам'ятали хронологію подій, імена осіб, нові поняття і терміни. Параграф розпочинається стислим викладом основних навчальних завдань і запитаннями на актуалізацію знань. Вони допоможуть вам пригадати вже відомий матеріалі підготуватися до сприйняття нового. Важливу роль для розуміння матеріалу мають наведені в підручнику документи, ілюстрації, таблиці та схеми. Працюючи з параграфом, необхідно прочитати включений до нього документ і відповісти на поставлені запитання. Розглядаючи ілюстрації, обов'язково звертайте увагу на підписи, які пояснюють зміст зображеного. Схеми й таблиці розкриють зв'язки між складовими певного історичного явища, пояснять його особливості тощо. Після кожного параграфа наведено найважливіші дати та узагальнені положення, над якими пропонується поміркувати. Запитання і завдання до параграфів допоможуть Вам здійснити самоперевірку, осмислити вивчений матеріалі закріпити практичні навички. За необхідності звертайтеся до додаткових джерел. Підручник має інтернет-підтримку. На його сторінках розміщені коди, за якими ви знайдете:
- тексти документів;
- додаткову інформацію до параграфів;
- історичні карти;
- матеріали для проведення практичних занять; завдання на узагальнення знань з а розділами; онлайн-тестування для підготовки до тематичного контролю за кожним розділом.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.