Bookvarik.com.ua
Українська мова, 6 кл., для шкіл з навчанням українською мовою, автори: Заболотний В.В., Заболотний О.В.

Українська мова, 6 кл., для шкіл з навчанням українською мовою, автори: Заболотний В.В., Заболотний О.В.

350 грн.

Купить в 1 клик


Автори: Заболотний В.В., Заболотний О.В.

Гриф Міністерства освіти: Рекомендовано 

Мова: Українська

Обкладинка: Тверда

Формат: 70х100/16

Сторінок: 256

Видавництво: Генеза

Раді зустрічі з вами на сторінках підручника «Українська мова». Цього навчального року ми помандруємо до чарівних країв Лексикології, Фразеології, Словотвору, Морфології, зазирнемо в найпотаємніші схованки українського слова, пізнаємо багато нового й корисного. Ваші зусилля обов'язково увінчаються успіхом, ви матимете задоволення від уміння грамотно писати та красномовно висловлюватись.

«Підкорення» кожного параграфа бажано розпочинати зі вступної вправи - невеликого дослідження. Потім уважно прочитайте правило. Намагайтеся його осмислити, переказати. Відкривши для себе суть мовного явища, можна розпочинати виконання різноманітних тренувальних вправ. Вони допоможуть закріпити отримані знання, а також розкажуть про навколишній світ, стосунки між людьми, історію та культуру.

Конкурсні завдання, цікаві історії, усмішки, різноманітні мовленнєві ситуації й опорні малюнки зроблять нашу подорож стежками рідної мови жвавою та захоплюючою. І не забувайте користуватися словниками. У цих скарбницях добірних зерен-слів є відповіді на різноманітні запитання: що означає слово, як його треба писати, наголошувати тощо.

Без цього неможливо досконало опанувати мову.
Отож, друзі, вирушаймо назустріч новим відкриттям!



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.