Bookvarik.com.ua
Математика. 2000 тестів для підготовки до ЗНО (ЗНО+ДПА). Автор: Захарійченко Ю Репета В Видавництво: Літера

Математика. 2000 тестів для підготовки до ЗНО (ЗНО+ДПА). Автор: Захарійченко Ю Репета В Видавництво: Літера

130 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Літера

Автор: Захарійченко Ю. О., Репета В. К., Маркова І. С., Карпік В. В.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 432

Формат: 260х205

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженій Міністерством освіти і науки України.

Пропонуємо купити в нашому онлайн-магазині "Букварик" нові надходження посібників для підготовки до здачі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), такі як - Комплексне видання з Математики для підготовки до ЗНО 2021 видавництва: "Літера".

Посібник призначений для ефективної підготовки до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання. Видання являє собою збірник завдань, які відповідають програмі ЗНО. За формою це завдання з вибором однієї правильної відповіді, завдання на встановлення відповідності (логічних пар), структуровані завдання, відкриті завдання з короткою відповіддю, відкриті завдання з розгорнутою відповіддю.Посібник призначений для ефективної підготовки до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання. Видання являє собою збірник завдань, які відповідають програмі ЗНО. За формою це завдання з вибором однієї правильної відповіді, завдання на встановлення відповідності (логічних пар), структуровані завдання, відкриті завдання з короткою відповіддю, відкриті завдання з розгорнутою відповіддю.
Завдання посібника подані у вигляді блоків із трьох завдань, що об’єднані одним методом розв’язування. До першого (базового) завдання блоку наведено докладне розв’язання, що супроводжується коментарями, означеннями, теоремами тощо. Друге і третє завдання блоку призначені для самостійного розв’язування. До всіх завдань наведено відповіді.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.