Bookvarik.com.ua
ДПА 2022. Математика. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт для 4 класу. Автор: Пархоменко Н. Видавництво: Генеза

ДПА 2022. Математика. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт для 4 класу. Автор: Пархоменко Н. Видавництво: Генеза

40 грн.

45 грн.
Купить в 1 клик


Видавництво: Генеза

Автор:  Пархоменко Н. Є.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 64

Формат: 70х100/16

Схвалено Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Для шкіл з українською мовою навчання.

Пропоновані контрольні роботи призначено для підготовки до підсумкової перевірки навчальних досягнень учнів 4 класу з математики.

У посібнику вміщено 12 контрольних робіт у двох рівноцінних варіантах кожна, що надає педагогові можливість вибору як різновиду, так і варіанта контрольної роботи спочатку для підготовки, а потім і для проведення підсумкової перевірки.

Посібник вміщує орієнтовні підсумкові контрольні роботи для перевірки рівня сформованості в четвертокласників предметної математичної компетентності відповідно до таких змістових компонентів навчального матеріалу: числа, дії з числами; величини; математичні вирази, рівності і нерівності; просторові відношення, геометричні фігури; задачі; робота з даними.

Зміст завдань відповідає оновленій навчальній програмі для 1-4 класів та новим Орієнтовним вимогам до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи, затвердженим наказом МОН України. Їх практична зорієнтованість дозволить визначити здатність дитини застосовувати вивчений матеріал у життєвих ситуаціях.

Контрольні роботи структуровано відповідно до комбінацій, запропонованих в Орієнтовних вимогах до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи. Кожна робота охоплює усі змістові лінії навчальної програми та представлена у двох рівноцінних варіантах, які містять завдання різних рівнів складності.



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.