Bookvarik.com.ua
ДПА 2018. Літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. Автор: Щербак Г. Діптан Н. Видавництво: Ранок

ДПА 2018. Літературне читання. Збірник завдань для підсумкових контрольних робіт. 4 клас. Автор: Щербак Г. Діптан Н. Видавництво: Ранок

20 грн.

нет в наличии
Купить в 1 клик


Видавництво: Ранок

Автор: Щербак Г.В., Діптан Н.В., Назаренко А.А.

Мова: Українська

Обкладинка: м'яка

Сторінок: 64

Формат: 170x240

Схвалено Міністерством освіти України для використання в загальноосвітніх навчальних закладах.

Для шкіл з Українською мовою навчання.

Відповідає новій навчальній програмі, затвердженої Міністерством освіти і науки України.

Пропонований посібник містить орієнтовні зразки контрольних робіт з літературного читання для підготовки до державної підсумкової атестації (ДПА 2018) учнів 4 класу. Завдання складені відповідно до вимог чинноі програми з літературного читання для початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 19.08.2016 № 1009).

Посібник містить 20 комбінованих контрольних робіт до підсумкових контрольних робіт з літературного читання в 4 класах загальноосвітніх навчальних закладів. Контрольні роботи відповідають орієнтовним вимогам щодо контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи.

Кожна контрольна робота містить вісім завдань різних рівнів складності: тестові завдання закритого типу з вибором однієї правильної відповіді, відкритого типу з короткою письмовою відповіддю та завдання з розгорнутою письмовою відповіддю. Запропоновані завдання охоплюють усі теми, які опрацьовувалися учнями протягом навчального року, і спрямовані на перевірку рівня сформованості умінь і навичок четвертокласників з літературного читання.

Пропоновані завдання дозволять перевірити рівень сформованості умінь і навичок четвертокласників з літературного читання.

 



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.