Bookvarik.com.ua
Алгебра і початки аналізу. 10 клас. Зошит для поточного і тематичного оцінювання. Академічний рівень. Автор: Є. П. Нелін, О. М. Роганін. Вид-во: Гімназія.

Алгебра і початки аналізу. 10 клас. Зошит для поточного і тематичного оцінювання. Академічний рівень. Автор: Є. П. Нелін, О. М. Роганін. Вид-во: Гімназія.

70 грн.

Купить в 1 клик


Вид-во: Гімназія.
Автор: Є. П. Нелін, О. М. Роганін.
Мова: українська.
Формат: 205*290 мм.
Кількість сторінок: 112 стор.

Посібник складений у форматі ЗНО відповідно до нової програми з алгебри і початків аназізу для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів (академічний рівень) і призначений для поточного та тематичного контролю навчальних досягнень учнів. Кожну самостійну роботу подано у двох варіантах, контрольну — у шести.
Видання допоможе учневі зорієнтуватися в тестових завданнях, набути навичок швидкого та безпомилкового заповнення бланка відповідей, а також самостійно готуватися до роботи з тестовими завданнями і перевіряти свої знання.
Посібник можна використовувати в комплекті з будь-яким підручником, призначеним для організації навчання на академічному рівні.


Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Академічний рівень,  Є. П. Нелін., вид-во Гімназія

Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Академічний рівень, Є. П. Нелін., вид-во Гімназія

Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Академічний рівень

110 грн.

Алгебра і початки аналізу. Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Академічний рівень (тверда обкладинка), А.Г. Мерзляк, Д.А. Номіровський, вид-во Гімназія

110 грн.


Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.