Bookvarik.com.ua
Зарубіжна література. Підручник. 5 клас. (нова програма) Автор: Ніколенко О. Конєва Т. Видавництво: Грамота

Зарубіжна література. Підручник. 5 клас. (нова програма) Автор: Ніколенко О. Конєва Т. Видавництво: Грамота

400 грн.

Купить в 1 клик


Видавництво: Грамота

Автор: О. М. Ніколенко, Т. М. Конєва, О. В. Орлова, М. О. Зуєнко, О. І. Кобзар

Мова: Українська

Обкладинка: Тверда

Формат: 70Ч100/16

Сторінок: 256

Підручник відповідає вимогам Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти. Видання доповнено відповідно до оновленої програми із зарубіжної літератури для 5-9 класів (зі змінами 2017 р.), а також концепції Нової української школи.

Головна мета підручника - формування предметних і ключових компетентностей учнів у процесі вивчення класичних і сучасних творів зарубіжної літератури. У ньому вміщено інформацію про зарубіжних письменників, уривки з художніх творів, запитання та завдання, спрямовані на розвиток творчих здібностей учнів, умінь роботи з інформаційно-цифровими ресурсами, навичок комунікації, лідерства та партнерства.

Ви стали учнями Нової української школи, а це означає, що ви тепер будете навчатися так, як навчаються діти в Європі та в інших цивілізованих країнах світу. Набуті знання повинні допомогти вам зрозуміти світ, людей, самих себе й стати основою вмінь і навичок, необхідних для входження в сучасне суспільство. Це називається компетентностями. Компетентнісний підхід узято за основу Нової української школи - школи третього тисячоліття.

Ви чудово розумієте, що кожна людина мріє стати майстром своєї справи, бути справжнім фахівцем, тобто компетентною у своїй професії. І цього треба навчатися з юного віку. Компетентність - це набутий вами досвід вивчення предмета, сукупність знань, умінь і навичок, необхідних для розв'язання навчальних завдань і життєвих ситуацій. Це результат вашої навчальної діяльності, ваші досягнення, не тільки те, що ви засвоїли, а й що вмієте та можете. Компетентності мають стати для вас чарівними ключами до різнокольорового світу, який нині відкривається перед вами, - світу зарубіжної літератури.

Зарубіжна література - особливий предмет, який розкриє перед вами здобутки різних країн і народів, їхні традиції та звичаї, уявлення й спосіб життя. Земля є спільним домом для людей різних національностей. І чи будуть у ньому мир, злагода та радість, залежить від кожного з нас. Ми маємо знаходити спільні вирішення важливих світових проблем, а це можливо лише за допомогою СЛОВА. Найкоротший шлях порозуміння між людьми й цілими країнами - це культура. Тому ви повинні вчитися сприймати духовний досвід інших народів і водночас любити своє, рідне, розуміти, що Україна є невід'ємною часткою великого світу, а всі ми - частинки, які утворюють його різноманіття.

Протягом навчального року ви будете читати книжки від давнини до сучасності. Народні й літературні казки, захопливі романи й повісті про дітей та підлітків, вірші й оповідання про природу та фантастичні твори сучасних письменників - усе це багатство зробить вас не тільки розумнішими, а й радіснішими та щасливішими. Тож нехай у житті вас супроводжують книжки, які читають ваші однолітки в різних країнах, що єднають цей світ і роблять його світлішим!



Наверх
Создание Интернет-магазина Bookvarik.com.ua - PHPShop. Все права защищены © 2004-2024.